over ons diensten ons werk contact

 

Diensten
Wij vinden het zeer belangrijk om klantgericht te werken.Door ons gespecialiseerde team met vakmensen is alles bij ons mogelijk. Zowel het voorzien van onderhoud tot nieuwbouw en de kleine klussen binnen en rondom het huis.

U kunt ons o.a benaderen voor het monteren van een volledige keuken, het metselen van bijvoorbeeld muren en schoorstenen, het plaatsen van kozijnen en deuren,het maken van steigerhouten meubelen, of het plaatsen van schuttingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van toiletten, badkamers en keukens. Het onderhouden van dakkapellen is voor ons niet geheel onbelangrijk en ook hier hebben wij de juiste vakmensen voor in dienst. Kortom u kunt werkelijk, maar dan ook werkelijk voor al uw klussen bij ons terecht.

Wij bieden een onderscheidende aanpak in onze projecten. Ons oog voor detail en vakmanschap heeft ons al een reeks grote opdrachten opgeleverd. Voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers uit het bedrijfsleven. Niet geheel onbelangrijk, wij berekenen geen voorrijkosten, wat ons uiterst voordelig maakt.

Bouwbedrijf Schults is een hedendaags bedrijf met vakbekwame werknemers. Als opdrachtgever kunt u er dan ook van op aan dat al onze werkzaamheden gegarandeerd vakkundig worden uitgevoerd en uiteraard op een betrouwbare en adequate manier. Kortom betrouwbaarheid is de basis van Bouwbedrijf Schults. U kunt altijd op ons rekenen.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om een offerte op te maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het is prettig om te weten waar u aan toe bent tijdens een verbouwing of een kleine klus.

Betrouwbaar en nauwkeurig werk afleveren tegen een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Dat is ons uitgangspunt voor een fijne samenwerking met Bouwbedrijf Schults en zijn werknemers.

 

>
   


Design by DVO RECLAME